Geeft u binnenkort een warme thuis aan een van onze Rhodesian Ridgeback pups?

Geen broodfok in ons huis ?

Op zoek naar Ridgeback pups omdat je een trouwe kameraad in huis wil halen? Dan ben je zeker welkom om eens met Liguni, Quibali en onze Ridgeback puppy’s te komen kennismaken.

Bij Zindikoma staat de gezondheid van de pups, het karakter van de honden en de rasstandaard altijd voorop. Wie Rhodesian puppy’s zoekt voor broodfok of voor doorverkoop, kan deze site beter meteen verlaten. Broodfok is voor ons simpelweg een no go!

Gezonde rashonden

Liguni is uitvoerig getest op HD en ED en heeft een fokattest van de Belgian Ridgeback Club. Dit attest is enkel verkrijgbaar als men 2 maal een ZG of U haalt op een show. Met ons eerste Q-litter ridgeback nestje hebben we in 2017 reeds bewezen dat ze een gezonde en zorgzame mama is voor haar pups en het ideale teefje om ridgebacks mee te fokken.

Aangezien ons 2e teefje Quibali nog geen 18 maanden oud is, kunnen we bij haar deze testen nog niet uitvoeren. Maar die testresultaten komen er zo snel mogelijk aan!

Je zoekt Rhodesian Ridgeback puppy’s?

Hoe het onze vorige pups vergaat en wanneer we nieuwe Ridgeback pups verwachten? Je komt het allemaal te weten via de Zindikoma Facebook pagina. Of stuur je ons liever een mailtje?

Geen broodfok in ons huis