Quibali verzekert de toekomst van ridgeback kennel Zindikoma!

Op slag verliefd

De eerstgeboren pup uit het eerste ridgeback nestje van Liguni… Natuurlijk was die pup extra bijzonder. Dat Quibali een thuis zou krijgen in onze eigen ridgeback kennel stond al voor de geboorte in de sterren geschreven. Zij zou immers de toekomst van onze familiekennel verzekeren door Liguni’s karakter en lijn in eigen huis te houden.


Treffende gelijkenissen en toch helemaal anders

Quibali is duidelijk een dochter van Liguni. Ze is goed bij de les en haalt ook keer op keer uitstekende showresultaten. Ze werd bijvoorbeeld al 1e in de jeugdklasse tijdens de Belgian Ridgeback Dag 2018 en haalde ook al goede keurrapporten op andere shows.
Ook qua karakter lijkt ze erg op mama Guni. Ze is net zo zorgzaam en zachtaardig! Al zijn we nog erg benieuwd hoe Quibali’s persoonlijkheid verder zal ontwikkelen, want haar puberjaren zijn nog niet voorbij.Sociale beestjes

Wij vinden het ronduit fantastisch dat moeder Liguni en dochter Quibali beste maatjes zijn. Elke dag opnieuw gaan de 2 teefjes met fokker Gilles mee naar het werk waar Liguni en Quibali vertrouwde gezichten zijn die met plezier even dag komen zeggen.

What’s next?

De toon is gezet en de traditie gestart… Op een dag zal Quibali de mama rol in onze ridgeback kennel overnemen van Liguni en zelf haar eigen pups grootbrengen. Ook haar eerste pup is nu al zeker van een warme thuis. Tot die tijd mag ze eerst nog wat met haar toekomstige halfzusjes en halfbroertjes spelen.